Med denne webside ønsker vi at gøre Dem opmærksom på vores showroom/forretning med tilhørende værksted beliggende Kornmarken 9 i Billund. To generationers erfaring gør os til en af landets ældste forretninger med speciale i køb, salg, restaurering og vurdering af bedre danske og udenlandske antikviteter.

Vi vil gerne præsentere et bredt spektrum af udsøgte antikviteter, både til vore engros-kunder, men også til den private kunde/liebhaver. Således spænder vores sortiment over objekter fra alle stilperioder, hertil hører også spisestuer i hepplewhite- og senrokokostil samt nyere designermøbler.

Restaurering foretages både for private og forsikringsselskaber.

Hos Gaster.dk kender vi værdien af god og direkte kommunikation med kunderne. Derfor er De altid velkommen til at benytte en af nedenstående kontaktmuligheder, hvis De har spørgsmål eller kommentarer, eller hvis De blot ønsker en detaljeret beskrivelse af de udstillede varer.
 
Varer der er købt eller færdig restaurede bedes afhentes senest 
3 dage efter køb/færdig restaureret. Fra 8 dagen opkræves et opbevaringsgebyr på Kr. 200,- pr uge for hvert vare. Ved andre aftaler ses bort fra dette.
 
Der tages forbehold for trykfejl af priser og tekst. 
  
Med venlig hilsen

Werner Gaster 

Gaster.dk

Kornmarken 9

7190  Billund

 

+45 75 33 16 51

+45 40 58 53 05

CVR-nr.  48124615

E-mail: werner.gaster@gmail.com